Over ons


Een creatieve partner in online ontwikkeling die meedenkt voorbij de scope van elk project.

Rotterdamse no-nonsense daadkracht, gekoppeld aan creativiteit met veel kennis van zaken, dat is zo ongeveer het recept van 3PO. Op deze manier realiseren wij de doelen van onze opdrachtgevers. En dat doen we al een tijdje. Meer dan 20 jaar online ervaring en gevarieerde en gerenommeerde opdrachtgevers maken ons daarin wellicht bijzonder.

3PO ontwikkelt websites, apps, web-apps en online services en is daarin succesvol. Onze apps worden dagelijks door tienduizenden gebruikers geopend. Onze aanpak is persoonlijk, wij zien de opdrachtgever als onze partner om samen de doelstellingen te bereiken. Inzicht in deze doelstellingen, doelgroepen en specifieke uitdagingen vormt voor ons de basis van elke opdracht.

3PO is gespecialiseerd in concept ontwikkeling, interaction design, visual design en development. Ons team wordt gevormd uit gedreven professionals met uiteenlopende achtergronden: industrieel ontwerpers, kunstacademici, programmeurs, en zelfs een filmhistorica. Een diverse mix van professionals die minstens één ding gelijk hebben: de passie voor online en alles wat daarbij komt kijken.

3PO werkt al jaren met plezier aan online projecten voor de Consumentenbond, KPN,  Voedingscentrum, IFFR, IDFA en Wessanen.