Kunst en cultuur


Een goed ontworpen app die de totale festivalbeleving versterkt

De festival-App van IDFA is een goed voorbeeld van een goed ontworpen online toepassing die de totale festivalbeleving versterkt.

Waar de website een complex en uitgebreid aanbod toont, is de App de compacte en snelle festivalvriend van elke bezoeker. Op een snelle manier wordt precies die informatie getoond die een bezoeker nodig heeft tijdens zijn festivalbezoek. 3PO kan dat, want wij kennen festivals, de publieke en de professionele bezoekers en hun wensen en verwachtingen.

i
Fiona Festival, de festivalcollega die alles kan

3po heeft ruim 10 jaar ervaring in festivalautomatisering en heeft in die tijd naam opgebouwd als deskundige en service gerichte partner, die in aanloop naar en tijdens festivals het hoofd koel houdt.

Fiona Festival is een online service die 3PO voor filmfestivals heeft ontwikkeld. Met Fiona Festival kan de complexe organisatie van een festival efficiënter, sneller, accurater en goedkoper plaats vinden. Het complete festivalproces van aanmelding tot programmering wordt door Fiona Festival ondersteund. Fiona Festival is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de drie grote filmfestivals van Nederland (IDFA, IFFR en NFF) en zal ook internationaal een succes worden.

 

i