Voeding en gezondheid


Mensen helpen aan een gezonder eetpatroon door ze bewuste keuzes te kunnen laten maken.

Steeds meer mensen willen voor gezonde levensstijl bewuste keuzes maken over voeding en beweging.

3PO heeft de afgelopen jaren met het Voedingscentrum een platform gebouwd voor het informeren van consumenten (en professionals) over voeding. Dit online platform bestaat naast artikelen, een encyclopedie, recepten en diverse tools die consumenten helpen bij het maken van gezonde en bewuste keuzes. Dagelijks vinden tienduizenden bezoekers informatie op dit uitgebreide platform. Zo'n 200.000 mensen gebruiken de Eetmeter, een app die persoonlijk advies geeft op basis van jouw dagelijkse eetpatroon. 
i
De balans vinden tussen de corporate voedingsindustrie en biologisch verantwoorde familiebedrijven.

Een corporate website is van groot belang voor een beursgenoteerd bedrijf. 3PO ontwerpt en ontwikkelt al jaren de corporate website voor Wessanen, een voedingsmiddelenconcern uit de Zaanstreek.

De focus op de biologische markt heeft het merk en de uitstraling van Wessanen zich sterk gewijzigd. 3PO is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van de online uitstraling die duidelijk afstand neemt van het groot-zakelijke concern en meer aansluit bij kleinere organische voedselproducenten. Een transitie van corporate brand naar family of brands.

i